THE STRUCTURAL – SEMANTIC ANALYSIS OF THE WORDS RELATED TO “SPORTS” IN TEACHING AND LEARNING PROCESS - Kaljanova, U. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada qoraqalpoq tilida tez-tez qo‘llaniladigan chet tillardan kirib kelgan sport terminlari muhokama qilinadi. O‘zlashtirilgan chet tili sport terminlari turli sport yo‘nalishlarida qo‘llaniladi va bu holat turli misollar bilan isbotlanadi.