CAPITAL CITIES: FROM HISTORIC TO MODERN - Baykabilov, Kh.M. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada jahon poytaxt shaharlarining tarixiy taraqqiyoti va zamonaviy talqini yoritilgan. Shuningdek, poytaxt shaharlarining geografik xususiyatlari asosida tasnifiy guruhlari tahlili bayon etilgan.