PARAMETRGE BAYLANÍSLÍ ÚShINShI DÁREJELI TEŃLEMELERDI ShEShIWDE GEOMETRIYALÍQ USÍL - Seydullaev, K.X.; Seidullaev, A.K.; Amangeldieva, J.T.; Jumamuratova, A.O. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada koeffitsientlari haqiqiy sonlardan iborat bo‘lgan uchinchi darajali ko‘phadning parametrga bog‘liq tenglamalarini yechishning geometrik usuli tadqiq etilgan.