ÓSPIRIMLIK DAWIRDE OYLAW PROCESINIŃ RAWAJLANÍW ÓZGEShELIKLERI - Djolımbetova, M.M. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada oʻsmirlik davrining psixologik hususiyatlari, tafakkur jarayonining rivojlanishi va fikr erkinligi, tafakkur haqida ma’lumotlar keltirilgan, shuningdek, tafakkur jarayonining turli adabiyotlarda oʻrganilganligi va tahlil qilinganligi keltirilgan.