TALABALARNING O‘ZIGA IShONChINI RIVOJLANTIRIShGA TA’SIR KO‘RSATUVChI IJTIMOIY PSIXOLOGIK OMILLAR TAHLILI - Dawkeeva, A.O. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Bu moqalada bo‘lajak pedagoglarning o‘ziga ishonchini rivojlantirishga ta’sir ko‘rsatuvchi ijtimoiy psixologik omillar tahlili atab aytganda, shaxsning oʻz-oʻziga munosabatini baholash” metodikasi va “boʻlajak pedagoglarning oʻziga ishonchini rivojlantirishning psixologik xususiyatlarini aniqlovchi soʻrovnoma” boʻyicha olingan dastlabki natijalar tahlil toʻg’risida ma’lumotlar berilgan.