SÓYLEWI TOLÍQ RAWAJLANBAǴAN BALALARDÍŃ BAYLANÍSLÍ SÓYLEWIN QARAQALPAQ XALÍQ ERTEKLERI ARQALÍ RAWAJLANDÍRÍW - Shakirova, S.Y. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Bu maqolada qoraqalpoq xalq ertaklarining nutqi toʻliq rivojlanmagan bolalarda bogʻlangan nutqini rivojlantirishda ahamiyati va nutqi toʻliq rivojlanmagan bolalar nutqining oʻziga xos xususiyatlari haqida soʻz etilgan.