BASLAWÍSh KLASS OQÍWShÍLARÍNA “ANA TILI HÁM OQÍW SAWATLÍLÍǴÍ” HÁM “SÚWRETLEW ÓNERI” PÁNLERIN INTEGRACIYALAP OQÍTÍWDÍŃ MAZMUNÍ - Muratkamalova, R.J. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada umumiy oʻrta ta’lim maktablarida Tasviriy san’at hamda Ona tili va oʻqish savodxonligi fanlarini oʻqitishda integratsion yondashuv asosida ularni rivojlantirishga oid fikr-mulohazalar keltirilgan.