HISTORY OF THE DEVELOPMENT OF DICTIONARIES AND THE USE OF VOCABULARY WORK IN RUSSIAN LANGUAGE CLASSES - Khodjaniyazova, A.A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada ta’lim milliy tilda olib boriladigan maktablarda oʻquvchilarning rus nutqini boyitish va rivojlantirish uchun rus tili darslarida lugʻatlarning turli turlari bilan ishlash, lugʻatlarni tuzish, oʻrganish va lugʻat bilan ishlash mavzusi muhokama qilinadi.