JASLARDÍ RUWXÍY TÁRBIYALAWDA ShAŃARAQ HÁM MILLIY ÚRP-ÁDET, QÁDIRIYATLARDÍŃ XÍZMETI - Dosxodjaeva, A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada ma’naviyat insonning asosiy mohiyatini ifodalovchi, uning faoliyatiga ijobiy mazmun va yoʻnalish beruvchi ichki ruhiy omil ekanligi soʻz etiladi. Oilaning jamiyatda tutgan oʻrni, ma’naviy-axloqiy tarbiya haqida fikrlar aytilgan.