BASLAWÍSh KLASSLARDA GEYMIFIKACIYADAN PAYDALANÍP OQÍWShÍLARDÍŃ DÓRETIWShILIGIN RAWAJLANDÍRÍW - Zarımbetova, G.K. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada boshlang‘ich o‘quvchilarining bilim darajasini oshirish, o‘yin shaklida ta’lim va hayotni o‘zaro uyg‘unlashtirishga doir ishlar olib borish zaruriyati va zamonaviy geymifikasiyalardan foydalanishda, o‘quvchilarga o‘z saviyasini oshirish, jamoada ishlash va real dunyo bilan o‘zaro bog‘liq bo‘lgan qobiliyatlarga ega bo‘lish imkoniyatini beradi.