BOShLANG‘ICh SINFLARDA OʻQUVChILARNING OʻQISh SAVODXONLIGINI BADIIY-ESTETIK TAHLIL VOSITASIDA RIVOJLANTIRISh TEXNOLOGIYASI - Uteniyazov, Z.B. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada boshlang‘ich sinf oʻquvchilarining oʻqish savodxonligini oshirish uchun badiiy-estetik tahlil texnologiyalari, oʻqishga qiziqish uyg‘otish, oʻqish texnikasini rivojlantirish, nutqni takomillashtirish, matn tahlili usullari hamda oʻqish tezligi va tushunish darajasini yaxshilash yoʻllari yoritilgan.