BOLAJAQ OQÍTÍWShÍLARDA KREATIVLIK KÓZQARASLARDÍŃ RAWAJLANÍWÍ - Oraqbaev, Z.Z. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada boʻlajak pedagoglarning kreativ qobiliyatini shakllantirish, oʻquvchilarga toʻg‘ri ta’lim-tarbiya berish masalalari oʻrganib chiqilgan. Pedagogik mahorat, oʻquvchilar bilan hamkorlikdagi xususiyatlar tahlil qilingan.