OʻQUV-METODIK TA’MINOTLARGA ILG‘OR XALQARO PLATFORMALARNI INTEGRATSIYA QILISh USULLARI - Kenesbayev, A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada oʻquv-metodik ta’minotlarga ilg‘or xalqaro platformalarni integratsiya qilish usullari tahlil qilingan. Tadqiqotda milliy raqamli platformalarga xalqaro platformalarni integratsiya qilish orqali ta’lim sifatini oshirish imkoniyatlari koʻrib chiqilgan.