IShLAB ChIQARIShDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANIShDA MUHANDISLIK FANLARINING IJTIMOIY AHAMIYATI - Hasanov, Q.X. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada ishlab chiqarish va muhandislik sohasida tahsil olayotgan talabalarni ham oʻz sohalarida ulkan yutuqlarga erishishlarida muhandislik fanlarining oʻrni va ahamiyati ochib berilgan. Shuningdek, muhandislik fanlarining zamonaviy bilimlari yurtimizning muhandislik ishlarini yangi bosqichga koʻtarishdagi zamonaviy bilimlarning oʻrni koʻrsatib berilgan.