JAQSÍLÍQ HÁM JAMANLÍQ KONCEPTLERINIŃ AQ HÁM QARA REŃLERDE BERILIWI - Bekbosinova, G.M. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada qoraqalpoq tilida oq va qora ranglarining ham ijobiy, ham salbiy ottenkaga ega boʻlgan konnotativ ma’noli birliklar tarkibida ishtirok etishi, nutqning ta’sirchanligini ta’minlashga xizmat qilishi haqida mulohazalar keltirilgan.