TARIYXÍY-MÁDENIY MIYRAS OBYEKTLERINIŃ TURIZMDI RAWAJLANDÍRÍWDAǴÍ ORNÍ - Najimova, F.M. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada Vatanimiz tarixiy-madaniy merosi obyektlarini muhofaza qilish, me’yoriy-huquqiy hujjatlar, O‘zbekistonda xalqaro, ichki va ziyorat turizmini rivojlantirish borasida amalga oshirilayotgan ishlar haqida so‘z yuritiladi.