ÁPIWAYÍ HÁM QURAMALÍ MODULLER BOYÍNShA JOQARÍ DÁREJELI SALÍSTÍRÍWLARDÍ ShEShIW USÍLLARÍ - Kalekeeva, T.T.; Maxsutova, U.D.; Quanıshbaeva, H.S. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada yuqori tartibli taqqoslamalarni yechish masalalari ko‘rib chiqiladi, bunda tub va murakkab modul bo‘yicha yuqori tartibli taqqoslamalarni yechish usullari bir necha misollar yordamida ko‘rsatilgan.