THE VALUE OF ENGLISH TECHNICAL LITERATURE IN AVIATION DEVELOPMENT - Bozarov, F.; Mamatov, F. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada inglizcha texnik adabiyotlarining aviatsiyadagi ahamiyati, uchuvchilar, muhandislar va tadqiqotchilarga bilimlarni chuqur o‘zlashtirish va texnik qo‘llanmalarni tushunishda yordam berish ta’kidlangan. U ingliz tilini global aviatsiya tili sifatida ta’kidlab, samarali muloqot va bilimlarni uzatishni ta’minlashini bayon etadi.