PSIXOLOG TALABALARNI KASBIY KUTISHLARINING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK OMILLARI - Maxammatova, S.S. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada psixolog talabalarni kasbiy kutishlarining ijtimoiy-psixologik omillari shakllashiga doir psixologik usul va vositalari, oʻziga xos xususiyatlari oʻrganilgan. Talabalarni oʻquv faoliyatida kasbiy kutishlarining ijtimoiy-psixologik jarayonida ilmiy yondashuvlar, empirik tahlillar, kasbiy faoliyatga ijtimoiy-psixologik tayyorgarlikni shakllantirish omillari va shartlarini aniqlash va oʻrganilayotgan jarayon samaradorligini oshirish boʻyicha usul va vositalari tadqiq qilingan va samarali tavsiyalar keltirilgan.