FE’L SO‘Z TURKUMINI O‘RGANISH METODIKASI - Atiyazov, S.J. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada fe’l o‘qitish metodikasining ahamiyati va ushbu sohani qay tarzda o‘qitish haqida atroflicha to‘xtalgan. Bundan tashqari fe’l o‘qitish metodikasi bo‘yicha amaliy misollar va mashqlarni interfaol usullardan foydalangan holda taqdim etish to‘g‘risida to‘xtalib o‘tilgan.