IMPROVING EFFICIENCY: EXERCISES AND ACTIVITIES AIMED AT DEVELOPING STUDENTS’ ENGLISH COMMUNICATION SKILLS WITH ELECTRONIC PROGRAMS - Khakimov, K.A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada talabalarga ingliz tilidagi muloqot koʻnikmalarini yaxshilashga yordam beradigan texnologiya yordamida amalga oshiriladigan, soʻnggi ilmiy va akademik tadqiqotlarga asoslangan holda turli mashgʻulotlar va mashqlar muhokama qilinadi.