Sh.SEYITOVTÍŃ «XALQABAD» ROMANÍNDA GIDRONIMLERDIŃ QOLLANÍLÍWÍ - Mámbetova, G.J. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada Sh.Seyitovning “Xalqobod” romanida qoʻllanilgan gidronimlarning oʻrni tilshunoslik nuqtayi nazaridan tahlil qilingan. Maqolada romandagi gidronimlarning semantikasi o‘rganiladi.