KÓRKEM ShÍǴARMALARDA DIALEKTLIK VARIANTLARDÍŃ QOLLANÍLIWÍ - Xalmuratova, D.Y. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada badiiy asarlar tilida uchraydigan dialektga mos variantlar haqida, yakka soʻzlarning bir-biriga variant boʻlishi, frazeologizmlar tarkibida kelgan soʻzlarning bir-biriga variant boʻlishi haqida soʻz boradi..