ORGANIKALÍQ TÓGINLERDI LOKAL SALATUǴÍN QURÍLMANÍŃ DISKLI QARÍQ ASHQÍSHTÍŃ TIKKE SALÍSTÍRǴANDA ORNATÍLÍW MÚYESHINIŃ OLARDÍŃ JUMÍS KÓRSETKISHLERINE TÁSIRI - Ibragimov, A.A.; Ramazanov, B.B.; Ramazanov, B.N. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada oʻtkazilgan tadqiqotlar natijalariga koʻra, kam energiya sarflagan holda talab darajasidagi egatni shakillantirish uchun diskli egatochkichlarning harakat yoʻnalishiga nisbatan oʻrnatilish boʻrchagining optimal parametrlarini asoslashdan iborat.