SHAXS VA UNING EKSTREMAL VAZIYATLARDA QAROR QABUL QILISHNING INDIVIDUAL PSIXOLOGIK JIHATLARI - Najmiddinova, M.Sh. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada shaxs va uning individual psixologik xususiyatlaridan kelib chiqib turli xildagi ekstremal va ziyatlarda qaror qabul qilishning psixologik jihatlari va psixologik yondoshuvlarga muvofiq, qaror qabul qilish bir tomondan kognitiv, tartibga soluvchi, kommunikativ xarakterga ega bo‘lsa, ikkinchi tomondan esa, shaxsning bior sohadagi keyingi harakatlari uchun asos bo‘luvchi ijtimoiy-psixologik hodisa sanaladi.