SHAXS PSIXOLOGIYASÍNDA STRESS MASHQALASÍ - Dawkeeva, A.; Saidaxmetova, X. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Stress muammosi asosan tashqı ta’sir sharoyıtlarga bogʻliq nerv psixik kasalliklarning yuzaga kelishi va rivojlanishi, stressning turları, stresslarning tasirini katta ahamiyotga berilishi haqida soʻz yuritilgan.