«ÓNIM TAYARLAW TEXNOLOGIYASÍ» PÁNIN ARALÍQTAN OQÍTÍWDA ZAMANAGÓY BILIM BERIW QURALLARÍNÍŃ ORNÍ - Utambetov, B.; Qalmuratova, X. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada mahsulot tayyorlash texnologiyasi fanini o‘qitishda audio, video, grafik va mediata’limning boshqa elementlarini yaratish, an’anaviy matnli materiallarni yaratish, media materiallarni mustaqil yaratish, o‘quvchi sifatida foydalanish, media ta’lim vositalaridan samarali foydalanishni ta’minlash uchun dasturiy ta’minot va texnik vositalardan o‘z darajasida hamda ularning yuqori sifati va keng imkoniyatlari haqida ma’lumotlar berilgan.