USTAZ-SHÁKIRT DÁSTÚRLERI - Abdimuratov, P.S. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada ingliz tili oʻqituvchisining ijtimoiy-madaniy kompetentsiyasining dolzarb muammosi va uning ijtimoiy rivojlanishning zamonaviy tendentsiyalariga mos keladigan darajasi va hozirgi kunda pedagogika fanining ilgʻor gʻoyalari koʻrib chiqiladi.