ТАРИХ ТАЪЛИМИДА МЕДИАКОНТЕНТЛАРДАН САМАРАЛИ ФОЙДАЛАНИШНИНГ МУҲИМ ШАРТЛАРИ - Толепов, Б. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Мақолада тарих таълимида медиаконтентлардан самарали фойдаланишнинг муҳим шартлари ҳамда бу жараёнда педагогнинг роли хусусида сўз юритилган.