THE ROLE OF PREPOSITIONS IN ENGLISH LANGUAGE INSTRUCTION TO YOUNG LEARNERS - Nuratdinova, N.B. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqola yosh oʻquvchilarga ingliz tilini oʻrgatishda predloglarni oʻrgatishning ahamiyatini oʻrganadi. Tadqiqot yosh oʻquvchilarning predloglarni oʻzlashtirishdagi duch keladigan qiyinchiliklarini oʻrganadi va bu muammolarni bartaraf etish uchun samarali pedagogik yondashuvlarni muhokama qiladi. Tegishli adabiyotlarni koʻrib chiqish va sinfdagi amaliyotlarni tahlil qilish orqali maqola predloglarning oʻquvchilarning kommunikativ qobiliyatlarini oshirishdagi muhim rolini ta’kidlaydi.