SAMARQAND JADIDCHILIGIDAGI ASOSIY PRAGMATIK YO‘NALISHLARIDA TA’LIM-TARBIYA MASALALARINING AKS ETISHI - Negmatova, Sh.Sh. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada Samarqand jadidchiligidagi asosiy pragmatik yo‘nalishlarida ta’lim-tarbiya masalalarni aks etishi tahlil qilingan. Shu bilan birga maqolada jadid adiblarining adabiy yangiliklari, mavzulari, janrlari, shakllari, uslublari muhokama qilingan.