ART-PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR VOSITASIDA BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI ESTETIK TARBIYALASH - Kuttibekova, G.T. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Bugungi kunda estetik tarbiya muammosi shaxs rivojlanishida ustuvor muammolardan biri sifatida dunyo ta’lim tizimida olg‘a surilmoqda. Boshlang‘ich sinflarda art-pedagogikadan estetik turkum darslari tasviriy san’at va musiqa darslarida o‘quvchilarini estetik jihatdan tarbiyalashda integrativ yondoshuvning roli yoritilgan.