VITAGEN TÁLIMDI ÁMELGE ASIRIWDÍŃ METODOLOGIYALÍQ TIYKARLARI - Dawletnazarova, D. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Bu maqolada vitagen talimni amalga oshirishning metodologik asoslari va tamoyillari haqida soʻz etiladi.