TÁRBIYA SABAǴÍNDA OQÍWSHÍLARDÍŃ KREATIV PIKIRLEWIN RAWAJLANDÍRÍW - Allashova, N. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Mazkur maqola boshlang‘ich sinf Ta’rbiya darslarida o‘quvchilarning kreativligini interfoal metodlar orqali rivojlantirish masalalariga bag‘ishlangan.