BOLAJAQ OQÍTÍWSHÍLARDA ÁDEP-IKRAMLÍLÍQ KÓNLIKPELERDI JETILISTIRIWDE ETNOPEDAGOGIKALÍQ QÁDRIYATLARDÍŃ ÁHMIYETI - Pazılov, A.K. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada boʻlajak oʻqituvchilarda odob-axloq koʻnikmalarini takomillashtirish ishlarida etnopedagogik qadriyatlardan foydalanish boʻyicha olib borilgan tadqiqot ishlari, muammolari, kuzatish natijalari qiyosiy tarzda bayon qilinadi va uning ahamiyati ko’rsatib o’tiladi.