GEOGRAFIYA SABAQLARÍNÍŃ SÍPAT HÁM NATIYJELILIGIN TÁMIYINLEWDE KÓRGIZBELI QURALLARDÍŃ ÁHMIYETI - Nurlanov, A.S. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada o‘quvchilarning nazariy o‘zlashtirgan bilimlarini amaliyotda mustahkamlash, maktab geografiya darslarining sifati va samaradorligini ta’minlashda ko‘rgazmali o‘qitishning ahamiyatiga oid ayrim masalalar muhokama qilinadi.