ORATORLÍQ ÓNERINIŃ TÚRLERI HÁM FORMALARÍ - Kossheterova, A.J. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada notiqlik madaniyati paydo bo‘lishi va uning turlari haqida nazariy asoslari, tahlillari keltirib o‘tilgan.