MNEMONIK MASHQLAR VOSITASIDA INGLIZ TILIDAN OʻQUVCHILARNING NUTQIY KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISHNING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI - Karlibayeva, A.Ye. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada umumta’lim maktab oʻquvchilarini ingliz tilidan nutqiy koʻnikmalarini shakllantirishga qaratilgan mnemonik mashqlar va uning ahamiyati haqida ma’lumot berilgan.