REPRESENTATION OF IMAGES WITH IMITATIVE WORDS IN THE NOVEL “THE LEGEND OF MAMAN BIY” BY T.QAYIPBERGENOV - Bayımbetova, M.B.; Mambetniyazova, H.M. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada T.Qayipbergenovning «Maman Biy afsonasi» asaridagi qahramonlarning o‘y-xayollari, kechinmalari, atrofdagi voqealarga munosabatlari, shuningdek, jonsiz tabiatni tasvirlashda taqlid soʻzlardan foydalanish orqali adabiy tilga badiiylik berilganligini misollar bilan koʻrsatib oʻtilgan.