QORAQALPOQ TILI FRAZEOLOGIYASINI QIYOSIY OʻRGANISHNING BA’ZI MASALALARI - Kurboniyazov, G.A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada keyingi yillarda qoraqalpoq tili frazeologiyasini boshqa tillarga qiyoslab oʻrganilgan ishlarga ilmiy sharh berilgan.