СОВЕТ СУД ТИЗИМИНИНГ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИ - Абдуллаев, А. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Мақолада Совет даври суд-ҳуқуқ тизими, тергов ишлари олиб бориш жараёнлари ҳақидафақида фикр юритилган. Шунингдек, суд-ҳуқуқ тизимининг биринчи – 1917 йилдан 1922 йилгача ва иккинчи давр – 1922 йиллардан бошланган ривожланиш даврлари ўрганилган.