QARAQALPAQSTAN RESPUBLIKASÍ OYKONIMLERIN RAYONLASTÍRÍW MÁSELELERI - Baltabayev, O.O. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada toponimik rayon va rayonlashtirish masalalariga bag‘ishlangan xorijiy va mahalliy olimlar tomonidan berilgan ta’rif va kartografik ishlanmalar o‘rganildi. Muallif tomonidan ilk bor Qoraqalpog‘iston Respublikasi oykonimlari rayonlashtirildi va oykonimik rayonlashtirish xaritasi ishlab chiqildi.