INTERVAL EIGENVALUE PROBLEM AND METHODS FOR ESTIMATING SOLUTION SETS - Khamroeva, D.N. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada interval xos qiymat muammosi va yechimlar to‘plamini baholash usullaridan faqat tashqi interval baholash masalalari qaralgan va bizni eng kichik kenglikdagi interval yechimlar qiziqtiradi.