CONTENT AND FORMS OF TEACHING GERMAN IN KARAKALPAK GROUPS OF ACADEMIC LYCEUMS - Sadikova, A.B. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Akademik litseylarning qoraqalpoq guruhlari o‘quvchilariga nemis tilini o‘qitish mazmuni turli obyektiv va subyektiv omillar bilan belgilanadi. Maqolada hozirgi kunda litseylarda chet tillarini o‘qitishda qo‘llanilayotgan metodlar taqqoslangan. Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi akademik litseylarida o‘quvchilarga chet tilini o‘qitish va o‘rgatish masalalari ko‘rib chiqilgan. Muallif kurs mavzusini taklif qiladi, topshiriqlarning mumkin bo‘lgan turlari va mashg‘ulotlarni o‘tkazish shakllarini ko‘rib chiqadi.