SCAMPER texnikasi asosida bola bilan ishlashning maxsus mashqlari va faoliyat turlarini tashkil etish usullari - Karimova, A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim yo‘nalishida bolalarning turli faoliyatlarida maxsus qiziqarli mashqlar orqali SCAMPER texnikasini qo‘llash orqali ijodiy va tanqidiy fikrlashga o‘rgatish borasida so‘z yuritiladi.