SPORT SHÍNÍǴÍWLARÍNÍŃ TÁSIRIN ANÍQLAYTUǴÍN JAǴDAYLAR - Bekmurzaev, A.K. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Bul maqalada sport hám dene shınıǵıwlarınıń organizmge hár tárepleme tásir etiwi jaǵdayları, shınıǵıwlardıń texnikası, sport hám dene shınıǵıwların pedagogikalıq jaqtan klassifikaciyalaw haqqında bayan etilgen.