THE ELEMENTS OF GRAMMAR ACTIVITIES IN RAISING LEARNERS’ LANGUAGE AWARENESS - Bakhieva, P. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada til o‘rganish jarayonida tilni rivojlantiruvchi mashqlarning til xabardorligini rivojlantirish vazifalarini aniqlash masalalari tahlil etilgan, bu mashqlarning tilni tushinishga, o‘rganishga va qo‘llay bilishga foydali ekanligi asoslangan. Asosiy e’tibor o‘rganuvchilarning til xabardorligini rivojlantirishda grammatika mashqlari elementlarining ahamiyatiga qaratilgan.