OQÍWSHÍLARDÍŃ KRITIKALÍQ PIKIRLEWIN RAWAJLANDÍRÍW - Babasheva, G. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Mazkur maqolada tanqidiy fikrlashni rivojlantirish haqida so’z boradi. Shuningdek, tanqidiy fikrlash mexanizmi batafsil tadqiq qilinadi.