AMALIY DARS JARAYONIDA SAMARALI TA’LIM STRATEGIYALARIDAN FOYDALANISH - Amanbayev, M.A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada pedagoglar samarali ta’lim strategiyalardan foydalanib, ko‘nikmalarni rivojlantirish va takomillashtirish jarayonida o‘z bilimlarini real vaziyatlarda qo‘llashga tayyor bo‘lgan qobiliyatli, ishonchli o‘quvchilarni shakllantirishga katta hissa qo‘shadilar. Amaliy mashg‘ulotlarni puxta o‘ylash orqali pedagoglar nafaqat bilim beradi, balki ishtiyoq va qiziqishni uyg‘otadi.