MÁHÁLLENIŃ JASLAR TÁRBIYASÍNDAǴÍ ORNÍ - Pirniyazova, M. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada jamiyat taraqqiyotining hozirgi bosqichida yoshlar ma’naviyatini yuksaltirishda mahallaning o‘rni va roli haqida so‘z boradi.